HT Box

Wij doen graag dat stapje extra

Dé specialist in storageboxen uit Nederland

Ons advies gaat verder dan alleen over opslagboxen

Als toegewijde professionals begrijpen we dat opslag en ruimteoptimalisatie cruciaal zijn voor elk bedrijf, ongeacht de winstgevendheid. Daarom bieden wij graag onze adviesdiensten voor opslagoplossingen die aan uw unieke behoeften voldoen. Onze expertise in opslagboxen kan een aanzienlijke impact hebben op de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid van uw onderneming.

Om te beginnen kunnen met u meedenken over de potentie die er in uw regio is. Heeft u gedacht aan een zoekwoorden onderzoek voordat u begint met het verhuren van opslagruimte? Wij vinden dit essentieel om de potentie van de markt in kaart te brengen.

Vanzelfsprekend komen we graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw specifieke ruimte (of ruimtes) te beoordelen. En uiteraard bent u van harte welkom bij één van onze opslagparken. Dat kunt u direct in de praktijk zien hoe het ervoor staat en werk.

Waarom Kiezen voor Onze Oplossingen?

Aanpasbaarheid: We begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden we opslagoplossingen die volledig aanpasbaar zijn aan uw specifieke vereisten. Of u nu kleine voorraadopslag nodig heeft of een uitgebreid archief ruimtebeheer, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Ruimteoptimalisatie: Efficiënt gebruik van ruimte is van vitaal belang voor bedrijfssucces. Onze opslagoplossingen zijn ontworpen om uw beschikbare ruimte te optimaliseren en verspilling te minimaliseren, wat leidt tot lagere operationele kosten.

Veiligheid en beveiliging: Onze opslagboxen voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en beveiliging. U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijfsmiddelen en goederen goed beschermd zijn, wat gemoedsrust en compliance met regelgeving garandeert.

opslagbox producent

Over ons

De voornaamste activiteit van ons bedrijf is de productie van opslagboxen. We benaderen elke bestelling individueel, wat ons in staat stelt om producten te creëren die het beste aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten. Standaard bieden we containers aan in verschillende varianten.

Elke opslagbox biedt voldoende weerstand tegen schade en weersomstandigheden, en is perfect voor de Self Storage markt. Onze boxen staan inmiddels over de hele wereld en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Of het nu -30 is of +40 graden. Indien nodig bieden we ook de levering en installatie van onze producten aan.

Opslag voorbeeld container
Opslag voorbeeld container

Ervaring 

Onze containers zijn flexibele en kostenefficiënte oplossingen, zowel voor bedrijven als individuele klanten. Self-Storage is daarentegen een groeiende markt in de Benelux.

Opslagboxen bieden een uitstekende mogelijkheid voor iedereen die een goede oplossing zoekt voor het bewaren van nog steeds benodigde persoonlijke spullen, evenals voor bedrijven die een goedkope maar veilige ruimte nodig hebben voor het opslaan van goederen of machines.

N

Eigen productie faciliteit in polen

N

levering & plaatsingsmogelijkheden

N

Uitstekende service

Neem contact met ons via het formulier of bel

0314 794080