HT Box

Over ons

Dé specialist in storageboxen uit Nederland

producent

Met onze eigen productie in Polen, waar ons moederbedrijf zich bevindt, hebben we alle tools om zowel standaard als maatwerk te leveren. Lees meer over ons.

advies

Advies nodig over de mogelijkheden van opslag bij u in de buurt? Wij doen onderzoek én kunnen meedenken bij inrichting van projecten. Lees meer.

verkoop

Naast advies op maat, verkopen wij onze opslagboxen en leveren deze kant en klaar. Eventueel plaatsen wij deze ook. Meer weten?

Over HT BOX

Wij zijn een dynamisch groeiend familiebedrijf gevestigd in Zelhem, Nederland. Ons moederbedrijf bevindt zich in Polen. Al enkele jaren vergroten we onze verkoop op de Europese markt door het aanbieden van onze eigen producten en diensten, evenals hulp bij investeringsprojecten. Onderscheiden door hoge kwaliteit en professionaliteit, zijn we pioniers in de productie van inklapbare opslagcontainers en zijn we trots om een breed scala aan producten en diensten aan te bieden, terwijl we streven naar volledige klanttevredenheid.

Naast standaard boxen kunnen onze klanten ook profiteren van onze uitgebreide expertise in de Self-Storage industrie, van grondregeling tot verhuurbeheer en alles daartussenin. Als bedrijf streven we naar de hoogste kwaliteit van producten en een professionele service op het gebied van laden, vervoer, lossen en installatie. Het aangaan van een relatie met ons betekent niet alleen het kopen van een container. U krijgt er een partner bij die meedenkt op elk vlak binnen de opslagbranche.

Opslag voorbeeld container
Opslag voorbeeld container

Ervaring 

Onze containers zijn flexibele en kostenefficiënte oplossingen, zowel voor bedrijven als individuele klanten. Self-Storage is daarentegen een groeiende markt in de Benelux.

Opslagboxen bieden een uitstekende mogelijkheid voor iedereen die een goede oplossing zoekt voor het bewaren van nog steeds benodigde persoonlijke spullen, evenals voor bedrijven die een goedkope maar veilige ruimte nodig hebben voor het opslaan van goederen of machines.

N

Eigen productie faciliteit in polen

N

levering & plaatsingsmogelijkheden

N

Uitstekende service

Neem contact met ons via het formulier of bel

0314 794080