Verkoop

Meer dan verkoop alleen

Meer dan verkopers van opslagboxen

Er zijn momenteel duizenden Self-Storage parken actief in Europa, maar de markt heeft zijn potentie nog lang niet bereikt. Wat maakt het de moeite waard om te investeren in Self-Storage?

Al meer dan een decennium presteert Self-Storage beter dan retail, kantoor-, appartement- en industriële verhuur, omdat opslagruimtes meestal eenvoudige constructies zijn en goedkoper zijn dan commercieel vastgoed.

Enkele voordelen van een opslagbox park:

  1. Snelgroeiende industrie
  2. Hoge vraag doordat mensen kleiner willen gaan wonen
  3. Passief inkomstenmodel
  4. Lage onderhoudskosten
  5. Kans op snelle groei en uitbreiding
  6. Hoog rendement

Waarom kiezen voor ons oplossing? 

Wij zijn een Europese producent die volledig kan ontzorgen van A tot Z. Wij produceren de boxen op maat, leveren en plaatsen deze op locatie en geven inzichten in mogelijkheden voor het te gebruiken management systeem.

Opslag voorbeeld container
Opslag voorbeeld container

Ervaring 

Onze containers zijn flexibele en kostenefficiënte oplossingen, zowel voor bedrijven als individuele klanten. Self-Storage is daarentegen een groeiende markt in de Benelux.

Opslagboxen bieden een uitstekende mogelijkheid voor iedereen die een goede oplossing zoekt voor het bewaren van nog steeds benodigde persoonlijke spullen, evenals voor bedrijven die een goedkope maar veilige ruimte nodig hebben voor het opslaan van goederen of machines.

N

Eigen productie faciliteit in polen

N

levering & plaatsingsmogelijkheden

N

Uitstekende service

Neem contact met ons via het formulier of bel

0314 794080